Systemische mini-reis

Vraag jij je af hoe het komt dat jij altijd voor een ander zorgt?

Vraag jij je af hoe het komt dat je zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt?

Vraag jij je af hoe het komt dat jij altijd degene bent die als eerste zijn vinger opsteekt als er wat geregeld moet worden op je werk of in de vriendengroep?

Of loop je ergens anders tegenaan wat je eens zou willen onderzoeken?

Opstelling

Je weet eigenlijk niet beter dan dat jij altijd degene bent die de cadeautjes regelt in de vriendengroep of het initiatief neemt om weer eens een uitje te organiseren.

Net zoals dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je houdt altijd in de gaten of iedereen het wel naar zijn zin heeft. Je zorgt graag voor de ander.

Of misschien herken je wel dat je altijd aan het nadenken bent hoe je op de ander overkomt. Hoe je alles zo goed mogelijk kan regelen om maar het ‘perfecte’ beeld te kunnen laten zien. Natuurlijk zeg je hardop dat het niet perfect hoeft, maar stiekem voel je van binnen toch iets anders.

Meer en meer kom je erachter dat hoe je tot nu toe hebt gedacht en gehandeld, misschien helemaal niet meer zo helpend is voor je. Maar hoe kom je daar nu achter en hoe zou je het dan willen?

Tijdens de systemische mini-reis gaan we jouw vraagstuk onderzoeken. Wat speelt er precies? Waar speelt het zich af? En sinds wanneer is het er al? Alles wat bij het vraagstuk hoort krijgt een plek in de sessie. Ik geef jou terug wat ik zie en ik stel jou de vragen die je vervolgens een inzicht geven.

Systemische mini-reis

=

1-op-1 sessie van twee uur, waarin we een systemische duik maken

=

Geeft inzicht op je vraag, je weet wat de volgende stap is

=

Na afloop krijg je een passende oefening mee naar huis

=

Sessie is op locatie (Meppel)

=

Telefonisch contact na één week

197,- euro (incl btw)
Nu voor 147,- euro (incl btw)

Systemische coaching

De tafelopstelling was voor mij echt een eye opener en sluitstuk op al het werk waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest. Zoveel was al duidelijk na diverse coaching en therapie alleen was er altijd iets dat ontbrak. Tijdens de tafel opstelling wordt het zichtbaar waar de blokkades nog zitten maar ook gelijk heel tastbaar en confronterend. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en eindelijk voelde ik rust. De sessie was heel fijn. Aletta neemt alle tijd om aandachtig te luisteren en ik voelde me erg op mijn gemak. De tafel opstelling heeft mij heel veel gebracht en ik heb weer een stuk kunnen afsluiten. Dankjewel Aletta voor deze waardevolle sessie ❤️

Juliëtte

Lieve Aletta, De coach sessie / tafelopstelling heeft mij veel inzichten gegeven. Waar sta ik. Maar vooral waar wil ik terug naartoe. Je manier van coachen vond ik heel fijn. Je bent heel rustig en ook nuchter en luistert echt. Van tevoren leek een sessie van 2 uur mij heel erg lang maar het is echt voorbij gevlogen. Ik hoop, lieve Aletta, dat jij heel veel vrouwen mag helpen.

Anouk

Ik deed voor het eerst in mijn leven een tafelopstelling en dat was bij Aletta. Ook al wist ik het wel, nu werd visueel gemaakt hoeveel invloed patronen van mijn jeugd nog invloed hebben op mijn dagelijks leven. Aletta gaf mij en mijn emoties de ruimte en wist de focus op mijn vraag te houden.

Annelies