Referenties

“De tafelopstelling was voor mij echt een eye opener en sluitstuk op al het werk waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest.

Zoveel was al duidelijk na diverse coaching en therapie alleen was er altijd iets dat ontbrak. Tijdens de tafel opstelling wordt het zichtbaar waar de blokkades nog zitten maar ook gelijk heel tastbaar en confronterend.

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en eindelijk voelde ik rust. De sessie was heel fijn.

Aletta neemt alle tijd om aandachtig te luisteren en ik voelde me erg op mijn gemak. De tafel opstelling heeft mij heel veel gebracht en ik heb weer een stuk kunnen afsluiten.

Dankjewel Aletta voor deze waardevolle sessie ❤️ “

Juliëtte

Tafelopstelling

Aletta, je hebt de wonderschone gave om mensen hun krachten te laten voelen, ook al voelde ik me, onbewust, gebroken. Jouw sessies waren positief intensief, maar brachten me telkens naar een hogere staat van zijn. Ik ben heel!

Anoniem

De reis naar jeZelf

Innerlijke processen worden blootgelegd van vragen die ik mijzelf al twintig keer heb gesteld. Door de openheid, betrokkenheid en het gevoel van (zelf)liefde, kan Aletta mij binnen no time op mijn gemak stellen. Mijn gedachten zijn meer geordend en geven nu meer rust.

En dan is er ruimte voor mijn emotie. Wat voel ik eigenlijk bij die vragen en processen die ik al twintig keer de revue heb laten passeren. Door mijzelf letterlijk een plek te geven op de tafel zie ik ook in wat het me brengt en wat ik eigenlijk zou willen dat het me oplevert. Ik stap even uit mijzelf en kan het van de zijlijn bekijken en voelen. En dat is fijn en verhelderend. Thanks!

Rozemarijn

Tafelopstelling

Aletta heeft veel kennis over familieopstellingen en zorgde ervoor dat ik mij heel prettig voelde. Dit hielp mij om patronen in te zien en ook een plek te geven in mijn systeem. Dat was heel fijn.

Saskia

Coachsessie

‘De sessie heeft gezorgd voor een stuk verlichting. Ik kreeg inzicht in mijn patroon waardoor ik ineens begreep waar mijn vraag vandaag kwam. Door de oefening die ik deed voelde ik letterlijk minder druk op mijn schouders. Ik ging rechtop staan en wilde steeds vooruit kijken. Voor mijn gevoel kon ik echt wat achter me laten.’

Sandra

Coachsessie

Ik deed voor het eerst in mijn leven een tafelopstelling en dat was bij Aletta. Ook al wist ik het wel, nu werd visueel gemaakt hoeveel invloed patronen van mijn jeugd nog invloed hebben op mijn dagelijks leven. Aletta gaf mij en mijn emoties de ruimte en wist de focus op mijn vraag te houden.

Annelies

Tafelopstelling

De reis naar jezelf is een interessante coachingsessie die door Aletta met veel passie wordt gegeven.

Het programma hangt af van je eigen vraag en inbreng. Door de opdrachten heb ik echt punten achter mij kunnen laten en meer inzicht gekregen in mijn eigen denken en doen.

Daarnaast vond het ik het contact met Aletta tussen de sessies door erg fijn, zo blijf je bezig met de opdrachten en wordt je continu gechoacht.

Ik voel me door de sessies weer een stuk vrolijker en heb zoveel meer zelfliefde gekregen!

Aletta is een lieve vrouw die weet waarover ze praat!

Je voelt je welkom in haar mooie ruimte! Liefs Mariska

Mariska

De reis naar jeZelf

Ik stapte in bij Aletta omdat ik al weken erg moe was en weinig energie had. Ik had moeite met ontspannen en ervaarde eigenlijk altijd een soort ‘innerlijke onrust’ een soort gejaagd gevoel.

Alles bij elkaar zorgde dat ervoor dat ik zowel prive als in mijn bedrijf moeite moest doen, en dat het niet meer lekker stroomde. Ik kwam mijn dagen door op pure wilskracht.

Ook had ik het gevoel dat er nog ergens een stukje onverwerkt verdriet ‘vastzat’ rondom het overlijden van mijn moeder. Ik zag bij Aletta de tafelopstelling en dat wekte mijn interesse al. Toen ze me vervolgens vroeg ‘Wat zou die moeheid je willen zeggen denk je?’ wist ik al meteen dat ik bij haar moest zijn. Want stiekem wist ik wel dat het niets iets lichamelijks was.

Ik ben direct ingestapt. Ik heb het traject bij Aletta als heel waardevol ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak en elke sessie was ik weer benieuwd naar wat er komen ging. En ook al ging ik er blanco in en had ik geen idee waar we uit zouden komen, we kwamen altijd precies daar waar we moesten zijn.

Ik was echt onder de indruk van wat de tafelopstellingen voor inzichten kunnen geven. En vooral ook wat er uiteindelijk op onbewust niveau (zonder dat je daar dus zelf echt iets aan doet) kan veranderen. De sessies waren afwisselend, vertrouwd en ik voelde me echt gezien en begrepen. Niets wat je zegt is ‘gek’ (ook al dacht ik dat soms) Alles is goed en mag er zijn.

Inmiddels voel ik me velen malen beter, is mijn moeheid verdwenen en heb ik weer energie voor 10.

Ik ben Aletta superdankbaar voor haar hulp, steun en tips en zou haar iedereen aanraden die vastloopt, moe is, weinig energie heeft en juist zelfs als je eigenlijk niet weet wat er nu precies aan de hand is. Grote kans dat Aletta er heel snel doorheen prikt en je erbij kan helpen.

Aletta, bedankt voor wie je bent en wat je doet, je hebt me echt ontzettend geholpen!

Brigit

De reis naar jeZelf

Lieve Aletta, De coach sessie / tafelopstelling heeft mij veel inzichten gegeven. Waar sta ik. Maar vooral waar wil ik terug naartoe. Je manier van coachen vond ik heel fijn. Je bent heel rustig en ook nuchter en luistert echt. Van tevoren leek een sessie van 2 uur mij heel erg lang maar het is echt voorbij gevlogen. Ik hoop, lieve Aletta, dat jij heel veel vrouwen mag helpen.

Anouk

Tafelopstelling

Ben jij ook klaar om net als deze vrouwen hierboven,
de stap te zetten naar een leven waarin jij weer
rust, vertrouwen en vrijheid voelt?

Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op.

Samen kijken we dan waar jij op dit moment tegenaan
loopt en of mijn coaching passend is voor jou.

4 + 10 =

Systemische coaching