Maak kans op een gratis tafelopstelling

Ik wil graag zoveel mogelijk vrouwen ondersteunen op weg naar een leven waarin ze meer rust, vrijheid en vertrouwen ervaren. Dat jij weet dat je goed bent zoals je bent en dat alles al in jou aanwezig is.

Ik weet ook hoe lastig het kan zijn om die eerste stap te zetten. Je bent bang voor wat er loskomt of je voelt je schuldig omdat je toch verder zo’n goed leven hebt.

Omdat ik zie hoeveel het vrouwen oplevert om met zichzelf aan de slag te gaan, gun ik dit iedere vrouw.

Tafelopstelling
Tafelopstelling

Daarom selecteer ik iedere maand 2 vrouwen voor een gratis tafelopstelling. Je hoeft hier alleen maar het onderstaande korte vragenformulier voor in te vullen.

De bekenmaking vindt plaats op de 15de en 30ste van de maand.

Wanneer je geselecteerd bent voor een gratis sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken voor de sessie. Indien je niet geselecteerd bent, laat ik je dit ook altijd even persoonlijk weten.

 

Tijdens de gratis tafelopstelling, krijgt alles wat er met jouw vraagstuk te maken heeft een plek op tafel. Dit kan in de vorm van poppetjes en/of blokjes. Ik zie wat er gebeurt op tafel en wat er met jou gebeurt. Ik geef jou dit terug en ik stel de juiste vragen zodat jij tot een inzicht kan komen ten aanzien van jouw vraagstuk.

Na afloop krijg je een passende oefening mee naar huis. De sessie kan zowel offline (Meppel) als online plaatsvinden.