Maak kans op een gratis coachsessie

Ik wil graag zoveel mogelijk vrouwen ondersteunen op weg naar een leven waarin ze meer rust, vrijheid en vertrouwen ervaren. Dat jij weet dat je goed bent zoals je bent en dat alles al in jou aanwezig is.

Ik weet ook hoe lastig het kan zijn om die eerste stap te zetten. Je bent bang voor wat er loskomt of je voelt je schuldig omdat je toch verder zo’n goed leven hebt.

Omdat ik zie hoeveel het vrouwen oplevert om met zichzelf aan de slag te gaan, gun ik dit iedere vrouw.

Tafelopstelling
coaching

Daarom selecteer ik iedere maand iemand voor een gratis coachsessie. Je hoeft hier alleen maar het onderstaande korte vragenformulier voor in te vullen.

De bekenmaking vindt plaats op de 30e van de maand.

Wanneer je geselecteerd bent voor een gratis sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken voor de sessie. Indien je niet geselecteerd bent, laat ik je dit ook altijd even persoonlijk weten.

 

Tijdens de gratis coachsessie, gaan we jouw vraagstuk onderzoeken. Ik kijk met een systemische blik met jou mee. Dit betekent dat we samen kijken waar jouw vraagstuk vandaan komt en waar het zich nog meer afspeelt.

Door te luisteren en te kijken naar dat wat er in de coachsessie naar boven komt, zal ik vervolgens een passende interventie inzetten.

Deze interventie zorgt ervoor dat patronen of overtuigingen op een diepere laag los geschud worden. Dit kan nog tot een paar dagen na de sessie doorwerken.  

Na afloop krijg je een passende oefening mee naar huis. De sessie kan zowel offline (Meppel) als online plaatsvinden.