Systemische coaching

De reis naar jeZelf

Dé transformatie naar een leven waarin jij voelt dat dit het leven is dat bij jou past.

Vol rust, vertrouwen en vrijheid!

Als ’s morgens de wekker gaat..

..ben je eigenlijk al moe bij de gedachte welke dingen er vandaag allemaal moeten gebeuren. Je merkt niet eens dat je nog moe bent want je staat direct helemaal aan.

Eenmaal op het schoolplein aangekomen zucht je een keer als opluchting dat je het allemaal gered hebt. Terug op de fiets naar huis denk je nog aan wat die moeder op het schoolplein aan je vroeg. Je hebt ‘ja’ gezegd, maar eigenlijk heb je daar nu al spijt van.

Eenmaal thuis belt je moeder. Of je vanmiddag nog even een boodschap voor haar kan doen. Dat gaat nog net lukken voordat de kinderen uit school komen. Je checkt nog even je werkmail en stapt dan de auto in. In de auto blijft het mailtje van die ene collega in je hoofd rondspoken. Je gaat twijfelen of je gisteren wel de juiste keuze op het werk hebt gemaakt. ‘Wat zal de baas er wel niet van vinden? Ze hebben het daar vandaag vast over met elkaar.’ Je stapt bij je moeder de deur binnen die vervolgens alleen maar kan praten over het kleinkind van de buurvrouw.

’s Middags als de kinderen uit school zijn probeer je iedereen op tijd op de sportclubs te krijgen en het eten om 18.00 uur op tafel te hebben. Met een zucht begin je aan het avondritueel.

’s Avonds op de bank vertel je jezelf dat het even doorbijten is. Over een paar jaar als de kinderen ouder zijn, heb ik vast weer meer tijd voor mezelf. Snel slapen want morgen weer een dag.

Je voelt je moe en uitgeput.

Je hebt regelmatig de gedachte
‘Is dit het nou?’

Je voelt dat je het anders wil maar weet niet precies wat en hoe.

Je houdt jezelf steeds voor dat het vanzelf wel beter gaat worden.

Aletta van Lente

Je verlangt naar

meer rust in je hoofd,

meer energie,

meer tijd voor jezelf,

meer zelfvertrouwen en

kunnen genieten van kleine dingen.

Het is tijd om de reis naar jeZelf te beginnen

Je hebt weer grip op je gedachten

N

Dit geeft je meer energie en rust

N

Je weet hoe je naar je brein, lichaam en emoties kan luisteren. Deze geven heel duidelijk de richting in je leven aan op het pad dat voor jou bedoeld is

N

Je weet welke overtuigingen en patronen je belemmeren en hoe je hiermee omgaat

N

Je maakt bewuste keuzes omdat je daar zelf achter staat, zonder afhankelijk te zijn van de mening of verwachtingen van je omgeving. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid

N

Je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven.

N

Je weet hoe je met meer rust de dag door kan komen en kan leven vanuit het hier en nu. Je hebt niet meer het gevoel steeds 3 stappen vooruit te moeten denken. Je gaat hierdoor weer meer genieten van de kleine dingen in het leven.

 

De reis naar jeZelf

=

6 maanden traject (1-op-1)

=

Start met een dag op een mooie locatie. 
We maken kennis met elkaar en
duiken systemisch de diepte in. 

=

Iedere maand een coachsessie in mijn praktijk (Meppel) van max 2 uur.

=

Praktische tips / oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

=

4 dagen per week ben ik bereikbaar via Telegram (soort whatsapp) voor al je vragen/vraagstukken.

3333 ,- euro (incl btw)

Nu voor de eerste 3 vrouwen die deze reis willen maken heb ik een speciale prijs van 2500,- euro incl btw.
+ een super gave bonus: Gratis toegang tot een online omgeving vol met video’s, visualisaties en praktische oefeneningen voor thuis.

Emotiecoaching

Hoe gaan we aan de slag?

Als coach luister ik allereerst goed naar jouw situatie. Afhankelijk van jouw vraagstuk bekijk ik wat het meest passend is om tijdens de sessies in te zetten. Ik kan gebruik maken van verschillende interventies (tafelopstellingen, vloerankers, visualisaties) en al wat ik in mijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werker nog meer in mijn gereedschapskist heb zitten.

Ik ben er zonder oordeel. Alles mag en kan er zijn. Alles met het uiteindelijke doel dat jij het leven gaat leven waar jij gelukkig van wordt. Een leven waarin jij weer rust, vertrouwen en vrijheid ervaart.

Ik stapte in bij Aletta omdat ik al weken erg moe was en weinig energie had.
Ik had moeite met ontspannen en ervaarde eigenlijk altijd een soort ‘innerlijke onrust’ een soort gejaagd gevoel.
Alles bij elkaar zorgde dat ervoor dat ik zowel prive als in mijn bedrijf moeite moest doen, en dat het niet meer lekker stroomde. Ik kwam mijn dagen door op pure wilskracht.

Ook had ik het gevoel dat er nog ergens een stukje onverwerkt verdriet ‘vastzat’ rondom het overlijden van mijn moeder. Ik zag bij Aletta de tafelopstelling en dat wekte mijn interesse al. Toen ze me vervolgens vroeg ‘Wat zou die moeheid je willen zeggen denk je?’ wist ik al meteen dat ik bij haar moest zijn. Want stiekem wist ik wel dat het niets iets lichamelijks was. Ik ben direct ingestapt.

Ik heb het traject bij Aletta als heel waardevol ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak en elke sessie was ik weer benieuwd naar wat er komen ging. En ook al ging ik er blanco in en had ik geen idee waar we uit zouden komen, we kwamen altijd precies daar waar we moesten zijn.

Ik was echt onder de indruk van wat de tafelopstellingen voor inzichten kunnen geven. En vooral ook wat er uiteindelijk op onbewust niveau (zonder dat je daar dus zelf echt iets aan doet) kan veranderen.

De sessies waren afwisselend, vertrouwd en ik voelde me echt gezien en begrepen. Niets wat je zegt is ‘gek’ (ook al dacht ik dat soms) Alles is goed en mag er zijn. Inmiddels voel ik me velen malen beter, is mijn moeheid verdwenen en heb ik weer energie voor 10.

Ik ben Aletta superdankbaar voor haar hulp, steun en tips en zou haar iedereen aanraden die vastloopt, moe is, weinig energie heeft en juist zelfs als je eigenlijk niet weet wat er nu precies aan de hand is. Grote kans dat Aletta er heel snel doorheen prikt en je erbij kan helpen.

Aletta, bedankt voor wie je bent en wat je doet, je hebt me echt ontzettend geholpen!
Brigit

De reis naar jezelf is een interessante coachingsessie die door Aletta met veel passie wordt gegeven. Het programma hangt af van je eigen vraag en inbreng. Door de opdrachten heb ik echt punten achter mij kunnen laten en meer inzicht gekregen in mijn eigen denken en doen. Daarnaast vond ik het contact met Aletta tussen de sessies door erg fijn, zo blijf je bezig met de opdrachten en wordt je continu gecoacht. Ik voel me door de sessies weer een stuk vrolijker en heb zoveel meer zelfliefde gekregen! Aletta is een lieve vrouw die weet waarover ze praat! Je voelt je welkom in haar mooie ruimte! Liefs Mariska

Mariska

Aletta, je hebt de wonderschone gave om mensen hun krachten te laten voelen, ook al voelde ik me, onbewust, gebroken. Jouw sessies waren positief intensief, maar brachten me telkens naar een hogere staat van zijn. Ik ben heel!

Anoniem

Nog even over mij…

Aletta van Lente

Jarenlang leefde ik mijn leven zoals ik dacht dat het hoorde. Opgegroeid in een dorp waar vooral de overtuiging heerste: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.

Dus zorgde ik er (onbewust) wel voor dat ik niet teveel opviel. Want dan liep je het gevaar om buiten de boot te vallen. Ik heb mezelf dus aangeleerd om me aan te passen.

 

Persoonlijke coaching

Ik leek wel een soort kameleon. Ik was steeds iemand anders, afhankelijk van de situatie. Wanneer ik dacht dat iemand mij te bescheiden vond, dan probeerde ik juist meer van mezelf te laten horen.

Of als ik dacht dat iemand mij ’teveel’ vond, dan hield ik me juist meer op de achtergrond. Ik paste me aan, aan de groep waar ik me in bevond.

Ik had de lat voor mezelf enorm hoog gelegd. Eigenlijk was het nooit goed genoeg en dat maakte me weer onzeker. Ik was totaal verwijderd van de vraag wat ik eigenlijk zelf wilde.

Het putte me uit.

Ik verlangde naar rust in mijn hoofd. Tevreden kunnen zijn met hoe het nu is. Niet meer bezig zijn met de verwachtingen van een ander of mijn eigen ideeën over hoe het hoort.

Ik heb hulp ingeschakeld. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil, welke gedachten en overtuigingen mij in de weg zitten. Ik heb geleerd wat ik mag loslaten en heb geleerd om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven.

Ik vind het zo’n ontzettend prachtige reis waarin ik iedere dag mag leren over mezelf en het leven.

Mijn doel is inmiddels om iedere vrouw die mooie reis te laten ervaren en helemaal te ontdekken en te zijn wie je werkelijk bent.

Ik vind het programma veel geld en weet niet of ik dat wil investeren.

Dat begrijp ik. Het is inderdaad veel geld. Maar ik durf inmiddels met zekerheid te zeggen dat je ook veel waarde krijgt. Je kunt voor het geld ook nieuwe kleren en een uitgebreide behandeling bij de schoonheidsspecialiste kopen, maar dat is allemaal tijdelijk ‘geluk’. Door te investeren in dit programma, investeer je in je eigen toekomst. 

Ik heb het al zo druk, hoe combineer ik het programma dan met mijn dagelijks leven?

Het programma bestaat uit 4 sessies van maximaal 2 uur. Je krijgt na iedere sessie een opdracht mee voor thuis en het is aan jou hoeveel tijd je daar aan besteedt. Doordat je in het programma juist gaat leren om dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken die goed zijn voor jou, ervaren vrouwen juist dat ze tijd over houden. Bedenk eens hoeveel tijd en energie het je gaat kosten als je nog langer op deze manier doorgaat? 

Ik heb al eerder psychologische hulp gehad. Is coaching dan wel zinvol voor mij?

Jazeker is coaching dan nog steeds zinvol voor jou. Een groot deel van de vrouwen in mijn praktijk hebben al een eerdere vorm van hulp gehad. Iedere coach en/of andere hulpverlener, brengt jou weer iets wat op dat moment voor jou helpend is. Ook wanneer je nog niet eerdere hulpverlening of coaching hebt gehad, is dit programma geschikt voor jou.

Ik heb geen behoefte om mijn verleden helemaal weer naar boven te halen. Is deze vorm van coaching dan wel passend?

Ondanks dat systemische coaching altijd kijkt waar de oorsprong van een probleem ligt, voelt het voor de vrouwen in mijn praktijk niet als een heel verleden dat boven tafel moet komen. Ja, we gaan voor een deel terug naar de geschiedenis, maar raken alleen dat aan wat zich aandient. Dus geen onnodig ‘graven’ in het verleden.

Ik wil niet met mijn ouders praten over de hulp die ik krijg. Kan er dan wel systemisch gewerkt worden tijdens de coaching?

Ja. Voor systemische coaching is het niet nodig om hier met je ouders of andere familieleden over te communiceren. Ik werk alleen met jou en met behulp van poppetjes, vloerankers en opstellingen in de verbeelding.

Ik heb een goede jeugd gehad. Het voelt niet goed om nu naar mijn familiesysteem te kijken waar het 'probleem' vandaan komt.

Een veelvoorkomende opmerking van de vrouwen in mijn praktijk. We gaan zeker niet op zoek naar de ‘schuldige’ of de ‘veroorzaker’ van het probleem. Ik werk vanuit de visie dat ouders hebben gegeven aan jou wat ze konden geven. Als ze meer hadden kunnen geven dan hadden ze dat gedaan. Systemische coaching gaat juist over je ouders helemaal ‘nemen’ zoals ze zijn. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Geef dit bij mij aan en we kijken hoeveel termijnen voor jou wenselijk is.

 

Ben je binnen 14 dagen na de eerste sessie niet tevreden? Dan kun je het volledige aankoopbedrag terug vragen. Je stuurt me een mailtje en bent niet verplicht een reden op te geven.

Klaar om te vetrekken voor ‘De reis naar jeZelf’?

Ik ga graag met je mee om je te begeleiden tijdens deze reis!

Ik ben er helemaal klaar voor!