Coachsessie

Loop jij steeds tegen hetzelfde aan?

Maakt jouw hoofd ook overuren met al dat gepieker?

Vraag jij je jezelf steeds af of je het wel goed genoeg hebt gedaan?

Ben jij steeds aan het zorgen dat een ander het maar naar de zin heeft?

Voel je dat je vastzit in bepaalde patronen en/of overtuigingen?

coaching

Tot nu toe heb je vooral je leven geleefd zoals het is gegaan. Overtuigingen en patronen meegenomen vanuit je opvoeding of bijvoorbeeld de plaats waar je bent opgegroeid.

Eigenlijk ben je je daar helemaal niet eens echt bewust van. Maar je merkt wel dat je nu steeds meer en meer tegen dezelfde patronen aanloopt die je nu in de weg gaan zitten.

Je voelt je moe, hebt het gevoel veel op wilskracht te moeten doen en voelt je op veel vlakken tekortschieten. Je hebt eigenlijk nog nooit echt nagedacht over de vraag wat jij nu écht wil en zou al helemaal niet weten hoe je dat in je drukke gezinsleven zou moeten invoegen zonder je schuldig te voelen.

Je zou wel meer rust, vertrouwen en vrijheid willen ervaren, maar je hebt geen idee wat daar nu precies voor nodig is.

Tijdens een coachsessie gaan we jouw vraagstuk onderzoeken. Wat speelt er precies? Waar speelt het zich af? En sinds wanneer is het er al? Ik werk met datgene wat er op dat moment boven komt tijdens de sessie. Ik zet een passende interventie in zodat patronen en overtuigingen op een diepere laag los geschud kunnen worden. Dit kan tot na de sessie nog een aantal dagen doorwerken.

Coachsessie

=

1-op-1 sessie van twee uur

=

Patronen en/of overtuigingen worden op een diepere laag los geschud. Dit kan nog tot een paar dagen na de sessie doorwerken.

=

Na afloop krijg je een passende oefening mee naar huis

=

Sessie is op locatie (Meppel) of online

=

Telefonisch contact na één week

    167,- euro (incl btw)
    Nu voor 147,- euro (incl btw)

Systemische coaching

De sessie heeft gezorgd voor een stuk verlichting. Ik kreeg inzicht in mijn patroon waardoor ik ineens begreep waar mijn vraag vandaag kwam. Door de oefening die ik deed voelde ik letterlijk minder druk op mijn schouders. Ik ging rechtop staan en wilde steeds vooruit kijken. Voor mijn gevoel kon ik echt wat achter me laten.

Sandra

Aletta heeft veel kennis over familieopstellingen en zorgde ervoor dat ik mij heel prettig voelde. Dit hielp mij om patronen in te zien en ook een plek te geven in mijn systeem. Dat was heel fijn.

Saskia